16.1.2016 Pelipäivä = paras päivä.

GAME 1: Päivän ensimmäinen otettiin KY-Sporttia vastaan. Kalkkilan timanttisen kovan nipun ensimmäiset sankarit olivat paikalla jo tuntia ennen peliä.

Joukkueen tulevaisuudesta huolta pitävä ”Silli” oli ollut kotona huolissaan ”Koutsin” palautteesta lähtiessään hallille. ”Sanoin vaimolle aamulla et “Koutsi” varmaan penkittää mut kun oon myöhässä hallilla.” Silli starttaa auton 9:55 pihastaan Hirvensalosta, ajaa kulman taa ja pysähtyy. On ensimmäisen pit-stopin aika. Auto seis ja välipohjasta “Mustaa Kultaa”. Nyt on omaa aikaa.

Loput jätkistä saapuvat kentälle pari minsaa ennenku dumari puhaltaa pelin käyntii. KY-Sportin jätkät ihmettelee tapahtunutta, ovat itse olleet lenkillä, puntilla, lämimässä ja hiomassa kuvioita jo tunnin.

“Koutsi” ripittää ”myöhässä” tulijoita. ”V**tu jätkät, tuntii ennen peliä piti olla hallilla! Nyt saatte ite keksii kentät!” Käy! 20 sekkaa ripityksestä ja kentät kondiksessa avaukseen. Siltsun siivittäessä pallo maahan ja Game on!

Peli lähtee rauhassa liikkeelle Kalkkilan rauhassa pyörittäessä palloa ja hakiessa paikkaa. Yht’äkkiä puskista dumari viheltää huitomisesta kakkosen “Norpalle” ajassa 2:46. AV hoidetaan tyylillä ilman hätää. Ja sitten alkaa soimaan. KY-Sportin lähtiessä omaan hyökkäykseen KM:n rikkinäisin-kin (Kai?) pakki #8 “Norppa” pääsee sisuuntuneena saamastaan kakkosesta katkaisemaan hyökkäyksen puolessa kentässä. Pallo “Salmiakille” ja verkko soi! BOOM! 6:56 pelattu 1-0 taululle.

Ja lisää tulee! Hallin digitaali pysähtyy ajassa 10:15. Joukkueen kapu, #13 ”Hardy” antaa namun #41 ”Jaajolle” ylämummo soi, 2-0 taululle ja Kalkkilan penkki räjähtää! Loppuerä mennään Kalkkilan pyörittäessä ja kontrolloidessa peliä. KY-Sport saa muutaman vedon aikaiseksi, jotka ovat Kalkkilan liekehtivälle veskalle KGB Mertsille nallekarkkeja.

Toinen erä käyntiin samoissa merkeissä missä ensimmäinen lopeteltiin. Erän alkupuolella nähtiin kuitenkin ikävä yhteentörmäys. KY-Sportin kaveri pääsee hyvään vauhtiin pallon kanssa vasemassa laidassa. “Kultaranne” Kai? puristaa valtavat hauiksensa esiin ja polkee kaverin kiinni. Tilanne ajautuu KM maalille, jossa kolmiodraaman kolmanneksi osapuoleksi tulee “KGB”:n agentti maalilta. “Kai-Tsun” valtava hauis ei pysty suojelemaan KY-Sportin kaverin kyynärpäältä, joka porautuu syvälle kylkiluiden väliin. “Mertsi” hoitaa vedon ja Kai jää ottamaan happea yhdellä keuhkolla. Samassa tilanteessa ottaa myös Kai? polvi saa osumaa, josta selvitään jääpussin avulla.

“Kai-Tsun” haukkoessa happea yhdellä keuhkolla käy KM rankaisemassa toisessa päässä. Sami “Tinder” Perttunen tarjoilee ja Joni “Kaasu” Koskimäki painaa nuoruuden innolla pallon sisään. Sisäänpainamisen opit on kuulemma otettu eräästä musateeveeltä tulevasta ohjelmasta. Puhutaan vaikka siitä nimellä GS. Mene ja tiedä, digitaalit seis tasan 23:00 ja 3-0 luvut taululle.

Seuraava häppeningi nähdään ajassa 31:35. KY-Sportin #13 (numeroko enne?) kompastelee omiin koipiinsa ja ajaa “Norppaa” selkään aivan laidan vieressä. “Norpan” “gepardimaiset” refleksit pelastavat miehen vahingolta. Maila kädestä ja käsillä seinää vastaan. Dumarit puhaltavat oikeutetusti kaverille 5min penaltia. YyVeen alussa KM pääsee muutamalle hyvälle vedolle. Ainoastaan KY-Sportin veskarin hyvät torjunnat tuurilla ja taidolla pelastavat joukkueen lisätakaiskuilta AV:n aikana. Summeri soi, toinen erätauko.

Kolmas erä. Molemmissa päissä kenttää päästään testaamaan veskareiden taitoja. Erän lopulla KY-Sport nappaa veskan pois maalilta hakien kuudella kavennusta. Sitten iskee “Tinder”. Mies vai myytti, kysymykseen ei ole vastausta. Joka tapauksessa digitaalit pysähtyvät ajassa 43:36. “Tinder” nappaa pallon puolessa kentässä vastustajalta, koittaa kaks-kolme kertaa vetää tyhjään maaliin pallon aina osuessa vastustajan pakkeihin. Maaginen “Tinder” pompottaa jokaisen pakkiin osuneen pallon itselleen ja lopulta viimeistelee kliinisesti maaliin selkä maaliinpäin jalkojensa välistä. “Kun se ei mene vetämällä, painetaan se sitte sisään silmät kiinni jalkojen välistä” tuumaa “Tinder” maalistaan. 4-0 taululle ja koko KM on yhtä hymyä.

Ajassa 43:59 pääsee sitten KY-Sport kaunistelemaan numeroita. Pieni nukahdus omassa päässä, pallo laidasta keskelle ja kaveri lyö sisään suoraan syötöstä. “Mertsi” voimaton maalilla. Maalista voisi koittaa syyttää puolustusta, mutta kuitenkin veskalla on ainoastaan #ykstehtävä. Maali siis lopulta “KGB”:n piikkiin. Loppuluvut 4-1 Kalkkilalle.

Pisteet:
“Tinder” 1+1
“Salmiakki” 1+0
“Jaajo” 1+0
“Gaz” 1+0
“Hardy” 0+1
“Norppa” 0+1

Pelien välissä “Koutsi” hehkuttaa vielä ensimmäistä peliä. “Tää oli Kalkkilan parasta peliä 3 vuoteen!”. “Kyy” tarjoilee “kotipolttoista kultaa”, jossa on vieno tammitynnyrin aromi. “Hardy” ja “Norppa” muistelevat vanhoja vammojaan (joita muuten kaksikolla löytyy-KIN reilusti) ja toteavat niiden olevan enää vain muistoja.

GAME 2: Vastaan asettuu lohkoa johtava FBC Turku 2. Kalkkilan komeaan nippuun muutama muutos. Ensimmäisestä pelistä pois ollut “Kyy” palaa rosteriin. Ekan pelin poissaolon syyksi laitetaan “Hanska”, olut sekä kotipolttoinen. Pelipaita oli ollut pesussa ja jäänyt kolmen aiemmin mainitun syyn takia himaan. “Täytyy tästä lähin jättää paita pesemättä niin ei enää käy näitä” tuumaa “Kyy”. Asia taputeltu. Toinen muutos rosteriin on “Kai?”. Yhdellä keuhkolla on paha ottaa kaikkea sitä happea, mitä valtavat hauikset vaativat toimiakseen. Kolmantena muutoksena lähtee Lauri “Lebidos” Leppänen asentamaan tauluja.

Ensimmäinen erä lähtee jälleen liikkeelle Siltsun kauniin sävelen saattamana. Alku vastaa ensimmäistä peliä ja liikkeelle lähdetään Kalkkilan AV:llä. Dumari puhaltaa ajassa 3:24 “Tinderille” vaarallisesta pelistä kakkosen. “Tinder” on kuin pulmunen (profiilin voi tsekata Tinderistä), joten puhallus tuntuu väärältä. Siltsussa on pakko olla jotain, koska Kalkkilan timantin kova jengi hoitaa jälleen AV:n mallikkaasti. Paljon ei vettä kerinnyt virrata Aurajoessa kun dumarin pilli soi jälleen. Tällä kertaa dumari väittää “KGB”:n pitäneen vastustajan mailasta kiinni syöksyessään torjuntaan. “Kaverin mailaa en olekkaan hetkeen kädessä pidellyt” toteaa “KGB” ja jatkaa “en kyllä äskenkään”. AV:n alussa “Koutsi” saa pallon oman maalin taakse ja näkee hienosti vapaaseen paikaan hakeutuvan “Tinderin”. Tuttua puuhaa App:sta ja mätch löydetty. “Tinder” nappaa pallon, pyörähtää ohi vastustajan pakista ja viimeistelee 1-0 AV:llä! Digitaalit seis ajassa 10:08. Kalkkila hoitaa lopun AV:n tyylillä “Mertsin” hienojen torjuntojen siivittäessä

Heti AV:n päätyttyä Kalkkila pääsee lähtemään hyökkäykseen omasta päästä. “Kyy” teräksisillä reisillään nostaa pallon puoleen kenttään ja jakaa sen oikealle “Sillille”. “Siili” ottaa löysät pois ja ujuttaa taidokkaasti veskarin putkista pallon pönttöön! Digitaalit seis 11:55 ja 2-0 taululle. Ja lisää tulee! Kalkkilan pitkän hyökkäyksen päätteeksi “Hardy” tarjoilee herkullisen poikkikentän passin kulmasta “Tinderille”, joka lataa pallon suoraan syötöstä verkon perukoille! Taululla loistaa 3-0 kellon näyttäessä 14:57. Kaikki näyttää vielä hyvältä…

Toinen erä käyntiin, FBC nostaa karvaustaan ja peliin hiipii vahvasti hurlumhei-pelin fiilis. Peli aaltoilee päästä päähän ja äijät juoksee pallon perässä minkä kerkiävät. 21:54 pääsee FBC lyömään kavennuksen KGB:n vartioimaan maaliin. No worries, Kalkkila kuittaa ja kiittää. Digitaalien seistessä ajassa 23:21 käy “Tinder” painamassa taululle 4-1 luvut. Namupassin antajana jälleen “Hardy”. “Näin meillä Barcelonassa on totuttu antamaan namupasseja kaverille, joka saa painaa pallon lähes tyhjään borsään”. VAMO!

Kaiken näyttäessä hyvältä, tulee loppuerään tummia pilviä Kalkkilan auringon paisteiselle taivaalle. FBC pääsee peliin mukaan kuuluisilla “joulupomppupalloilla”. Seuraavat kellonajat kirjoitetaan rapsaan, 27:34, 32:21 ja 32:32. Yksi kimposi “Koutsista”, toinen “KGB”:stä ja kolmas ties mistä, tilanne 4-4. Lisää pilviä taivaalle tulee ajassa 33:14. “Tinder” ajaa röyhkeästi maalille ja takana tullut pakki veskarin avustuksella kolaa “Tinderin”. Pallo jää pelattavaksi ja “Hardy” nostaa sen helposti sisään. Taululle 5-4 ajassa 33:14. “Tinderin” sanoin “toivottavasti mätchit ei jää käyttämättä kolauksessa kolhiintuneen polven takia”.

Kolmanteen erään lähdetään “Tinderin” jäädessä hoitamaan polveaan jääpussilla ja tsekkaamaan ettei mätchit mene hukkaan. FBC nostaa lisää karvaustaan ja peli menee juoksemiseksi. Juokseminen kostautuu ja ajassa 36:56 FBC pistää pallon “Mertsin” selän taa, 5-5. Sama juokseminen jatkuu ja 41:21 pallo kaivetaan jälleen “Mertsin” takaa, taululla 5-6. Huomattavaa on, että Kalkkilalta rupes jalat loppumaan ja FBC pakki pääsi vetämään molemmat rauhassa sisään.

“Tinder” oli saanut polven ja mätchit hoidettua kuntoon ja palasi vahvuuteen. Ilmeisesti oli saatu hyvä mätchi, koska tuttu pari valjakko iski jälleen. Kuvio oli vanha ja varmaksi huomattu Barca-kuvio. “Hardy” tarjoilee jälleen poikkikentän ja “Tinder” painaa suoraan sisään! Digitaali seis ajassa 42:05 ja taululle 6-6. Kauaa ei päästy nauttimaan taululla koreilevista tasalukemista. Tasan 43:00 pääsee FBC pistämään vielä yhden “Mertsin” selän taa Kalkkilan nukahduksesta. Loppusummeri soi ja taululle jää lukemat 6-7 FBC:lle.

Pisteet:
“Tinder” 4+1
“Hardy” 1+3
“Silli” 1+0
“Koutsi” 0+1
“Kyy” 0+1

Huomattavaa oli, että molemmissa peleissä Kalkkila voitti suurimman osan kaksinkamppailuista fyysisyydellä. Toimituksen vahva veikkaus fyysisyyden kasvuun johtuu erittäin todennäköisesti “Kain” VAL-TA-VISTA hauiksista. Muu porukka koittaa epätoivoisesti pumpata itselleen samanlaiset ja tästä johtuen vastustaja saa kärsiä fyysisyydestä. Lisähuomiona “Tuken” kalenteri, jossa oli ylhäällä pelit klo 15 ja 17. Mies oli ladannut ja säästellyt itseään pitkään ja hartaasti, lähes uskonnollisesti, pelejä varten vain päästäkseen Leaf-areenan parkkipaikalle ja lukeakseen tulokset Whatssapista. “Tuke” taitaa olla vielä tällä-KIN hetkellä ihmeissään mitä v**tua tässä kävi. Toivottavasti mies on päässyt turvallisesti takaisin kotiin parkkipaikalta.

Viimeisenä toimituksen sanana Kalkkila pelasi pitkään kaunista Barca-peliä, jossa pallo liikkui kauniisti lavasta lapaan. Tästä olisi myös “Läski” ollut mielissään, joka on totuttu näkemään Elixialla #lihamyrskyn parissa.

Pojat ansaitsette kultaa! Parempaa jengiä ei tästä maasta löydy. On kunnia saada pelata kansanne.

#8