Kausi 16-17 avattu kahdella voitolla!

Kalkkilan sarjakausi avattiin kahdella voitolla!

Sunnuntaisessa ilmassa tuoksui jännitys ja Majakoiden käsissä kihelmöi heidän kömpiessään kukin mistäkin hereille, oli pelipäivä. Kauden ensimmäiset pisteet olisivat iltapäivällä tarjolla. Kauteen lähdettäisiin uuden harjoittelupaikan ja – vastustajan tuoman innon siivittäminä.

USB vs SBS KM

Ensimmäinen peli alkoi kihelmöinnin edelleen tuntuessa Majakoiden käsissä. Peli haki vielä uomaansa, kunnes Häbän oivallisesta syötöstä seitsemännellä minuutilla Masa pääsee tykittämään kauden avausmaalin, 0-1!! Iloa kesti kuitenkin vain muutaman minuutin ja USB tasoittaa, 1-1.  Koutsin edelleen ollessa telakalla valoi kapteeni uskoa ja rauhallisuutta Majakoiden vaihtoaitiossa. Salmiakki oli sisäistänyt nämä sanat ja pääsi rankaisemaan USB-puolustuksen jäädessä auttamatta jälkeen, 1-2. Heti perään Kalkkilan Kapteeni, Barcan voittoja vaativa nauha isoa käsivartta peittämässä, iskee 1-3!! Seuraavasta aloituksesta ylivoimainen voitto ja pallo kenties kevyimmälle Majakalle, Kaitsulle, napakka veto ja kädet kattoon, 1-4! Erän loppupuolella Majakoiden jo miettiessä erätaukoa USB kaventaa lukemiksi 2-4. Kolmanteen erän Majakat lähtevät pelin tappamisen maku suussa, mutta noususta haaveileva USB ei luovuta. USB kova karvaus ylhäältä on aiheuttaa hankaluuksia Majakoiden puolustukselle, onneksi pehmeät kädet omaava Kapteenimme hakee palloa alhaalta. Haku on varsin onnistunut, koska nopealla syötöllä hän avaa pelin keskelle, pakin paikalta nousseelle Kaasulle, jonka maanuoliainen löytää verkon perukoille USB:n maalivahdin jalkojen välistä. USB:n penkiltä alkaa kuulumaan ritinää. Pian perään Maisterin vapauttama Masa tykittää taas ja tilanne on jo 2-6. Viimeiset minuutit ovat vain kosmetiikkaa Kalkkilan kovakuntoisten äijien juostua USB:n miehiltä jalat. Erän loppuun vielä maalit per joukkue ja lopputulos 3-7.

Salonen 2+1

Tammi 2+1

Halme M. 1+1

Salmi 1+0

Koskimäki 1+0

Halme J. 0+2

Honkala 0+1

Larjama 0+1

SBS KM vs SBS MASKU 2

Toiseen päivän urheilusuorituksista lähdettiin puolisen tuntia myöhässä. Syyt eivät olleet Majakoista riippuvaisia. Pelien välissä oli saatu Koutsikin vahvistukseksi, tosin katsomoon. Kahvikupposia nauttiessa olivat Majakat kiinnittäneet huomionsa myös tulevaan vastustajaan, joka näytti keski-iältään noin 20 vuotta Kalkkilaa nuoremmalta. Pelistä olisi tulossa isät vastaan pojat henkinen tiukka koitos.

Itsevarmoina voitostaan Kalkkilan miehet astelivat kentälle ja saivatkin pian huomata, ettei kaikki olisikaan niin selvää. Suureksi yllätykseksi Maskun oma poika, n. 20 kg Kalkkilan kevyintä kevyempi, punnersi itsensä vapaaksi ja iski taululle 0-1. Onneksi tämä ei hätkäyttänyt Majakoiden kokenutta osastoa ja pian Kapteeni Häbä veikin ottelun tasoihin, 1-1. Ennen taukoa Maisteri pyssyttää pukukoppimaalin, 2-1. Toisessa erässä antipuukäsi KM:n kapteeni aloittaa Kalkkilan karkumatkan, 3-1. Pari minuuttia tästä ja Laku aka mieskarkki kääntää tilanteeksi 4-1 Maskun puolustuksen kolmen miehen roikkuessa jaloissa häntä hidastamatta. Ottelu on täysin Kalkkilan Majakan hallinnassa ja Varsinais-Suomen vakavaraisin seura on päättänyt ottaa tänään täyden pistepotin. Hallinnasta kertoo niin suvereenin kentän kuninkaan Häbän iskemä 5-1 (HATTUTEMPPU!!) kuin kentän kookkaimman pakin, Lepin, tuikkaama 6-1. Tyytyväisyys valtaa Majakat ja Masku rankaiseekin heti kahdesti, 6-3. Toisella erätauolla Koutsi tulee kertomaan pelin olevan hyvin hallussa ja ettei saisi tuudittautua tilanteeseen. Masa ottaa sanat omakseen ja iskee erän alkuun kaksi maalia Larjiksen syötöistä, 8-4!! Välissä Maskukin on iskenyt kavennuksen, mutta se jäi Majakoilta tyystin huomaamatta kentällä olleen pelitilan ja vastustajan pehmeyden tuoksinassa. Möllikkä iskee pallon vielä kerran voimalla verkkoon, 9-4. Se oli siinä, Masku vielä kaunistelee lukemia 9-5.

Viikonlopusta saatiin se mitä haluttiin, täysi pistepotti.

Tammi 3+1

Larjama 1+4

Salonen 2+0

Leppänen 1+2

Honkala 1+0

Halme J. 1+0

Halme M. 0+2

Seuraavat sarjaottelut pelataan tulevana viikonloppuna Leaf-areenalla jolloin vastaan asettuu lajilegenda Wankers ja erittäin urheilullinen Nousiaisten Ryhti.

Kalkkilan rosteriin saataneen täydennystä Kyyn ja Läskin muodossa. Kyy tuo valtavan määrän hyvin rakennettua lihaa maalin edustalle ja Läski roppakaupalla ratkaisuherkkyyttä. Myös KGB agenttimme maalilta saa näytönpaikkansa Oton jäädessä kolmen päästetyn maalin tavoitteestaan.

Urheilutoimittajana toimi Kaasu