Kalkkila venyi vajaamiehisenä kahteen tasapeliin

Kalkkila haki kuudella kenttäpelaajalla kaksi sarjapistettä Maarianhaminasta

Kalkkilan bandwagon starttasi lauantaina voimakkaasti virtsatietulehdukselta tuoksuvan Silja Galaxyn kyydissä. Ensin syötiin tukeva aamiainen ja loppu laivamatka rötvättiin ja ryypättiin kahvia. Maarianhaminaan saavuttiin alkuiltapäivästä lähes keväisen auringonpaisteen saattelemana. ”Ihan ku maaliskuussa” tokaisi eräs, kunnes havahtui marraskuun ankeuteen.

Maarianhaminan komeassa urheilupyhätössä Baltic Hallenissa kohdattiin paikallinen ylpeys IF Fram sekä kauppakorkean trimmatuista kolleista koostettu nippu SBS KY-Sport.

IF Fram – Kalkkilan Majakka

Ensin päästiin IF Framin kimppuun, joka juoksutti kentälle 4 kentällistä toast skagenilla kasvatettuja saarelaisia. Ottelu saikin Kalkkilan perinteitä noudattaen mahdollisimman vaikean alun, kun ajassa 02:29 IF Fram siirtyi 1-0 johtoon. Lisää kylmää vettä Kalkkilan niskaan kaadettiin kun ottelu oli vanhentunut 10:17, Fram pommitti puolesta kentästä ylivoimalla 2-0. Toisen erän alkuun jouduttiin ottamaan vastaan vielä toinen maali ja peli isännille jo ratkaisevan tuntuisesti 3-0.

Tämän jälkeen ottelu kuitenkin kääntyi Kaitsun aloittaessa Kalkkilan kirin ajassa 25:05 kaventaen 3-1. 31 minuutin kohdalla Framin pelaajat aloittivat mentaliteettiinsa kuuluvan sikailun ja Kalkkila pääsi pelaamaan 4 vs. 3 ylivoimaa. Pakkopelistä puristettiinkin yksinkertaisen Harri-Lepi-Harri-Lepi syöttökombinaation päätteeksi kavennusmaali 3-2. Huikea kiri sai ratkiriemukasta jatkoa ajassa 43:52 Harrin sutiessa tasoituksen Framin maalin kattoon. Lopputuloksena voitolta maistunut 3-3 tasapeli ja henkinen tyrmäys sarjakärjestä.

Tehopisteet jakautuivat seuraavasti: Kaitsu 1+0, Harri 1+2, Lepi 1+1. Erityishuomiona jäähyjä kerättiin ennätykselliset viisi pikkukakkosta.

Kalkkila – KY-Sport

Illan toiseen koitokseen valmistauduttiin laittamalla mörkö ylähyllylle ja taisivat urheilullisimmat meistä käydä avoimen keskustelun aiheesta ”ooksä joskus käyttänyt palautusjuomia”.

KY-Sport oli aiemmin saanut jöpikkää IF Framilta loppunumeroihin 3-10. Tästä sisuuntuneena naapurikopissa valmistauduttiin Kalkkilan kohtaamiseen soittamalla miehekkäästi mm. DMX – Where the hood at? kipaletta.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, Kalkkila pelasi matalalla karvauksella ja jätti pallonhallinnan suosiolla nuoremmilleen. Maalit teki kuitenkin Kalkkila, ja ajassa 05:21 Jaajo laittoi ensimmäisenä pallon pussiin.

Toisen erän loppupuolella Kaasun oman maalin takaa alkanut kuljetusliike päättyi maalinedustalta lusikoituun pesään, maalintekijänä Möllikkä. KY kavensi ylivoimalla ajassa 27:22. Kalkkila karkasi kuitenkin ratkaisevan tuntuisesti 3-1 johtoon kun Jaajo teki varsinaisen pukukoppimaalin sekunti ennen erätaukoa, digitaalien pysähtyessä aikaan 29:59. Kolmannessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin ja pisteet jaettiinkin loppuluvuin 4-4. Kiitokset KY-Sportille rehdistä taistelusta!

Tehopisteet: Jaajo 2+0, Kaasu 1+1 sekä Möllikkä 1+2.

Kalkkilan leveä kokoonpano